Drožďová pomazánka s tofu


Poslat e-mailem

Suroviny:

1 porce tofu přírodní

1/2 porce zeleniny ( cibule, kořenová petržel)

2-3 lžíce lahůdkového droždí

sůl. pepř, olivový olej

50 ml zeleninového bujonu

na ozdobu pažitka, kapari, artyčok...

Postup:

1. Tofu nastrouháme nahrubo.

2. Petržel oloupeme a nakrouháme nahrubo.

3. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno.

4. V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, krátce opečeme, přidáme nastrouhanou petržel, opečeme a vmícháme tofu. Mírně podlijeme bujonem a podusíme na přiměřenou hustotu.

5. Rozmixujeme tyčkovým mixerem.

6. Dochutíme lahůdkovým droždím, solí a pepřem.

7. Podáváme na žitném chlebu ozdobené rajčátkem, kapari nabo zelenou petrželkou.

 

Postup:

Podělte se o zkušenosti s tímto receptem

Metabolic Balance najdete
v Děčíně a Ústí nad Labem

Metabolic balance přihlášení
* zapomněli jste heslo?