Indická polévka z červené čočky


Poslat e-mailem

Suroviny:

  • 1 porce červené čočky
  • 1 porce zeleniny ( čapíkatý celer, červená cibule, mrkev)
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • 100 ml zeleninového bujonu
  • 1 lžíce řepkového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, kuličky nového koření, pepř
  • kari pasta červená
  • petrželka nebo koriandr
  • zázvor kořen
Postup
  • nakrájenou cibuli opečeme v hrnci, přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný zazvor a koření
  • přidáme rajský protlak, zalijeme zeleninovým bujonem
  • přidáme kolečka mrkve, nakrájený řapíkatý celer
  • nasypeme propláchnutou červenou čočku a povaříme asi 15 minut do měkka
  • polévku podáváme posypanou čerstvě nasekaným koriandrem nebo petrželkou
 

Postup:

Podělte se o zkušenosti s tímto receptem

Metabolic Balance najdete
v Děčíně a Ústí nad Labem

Metabolic balance přihlášení
* zapomněli jste heslo?