Teplý salát s shiitake


Poslat e-mailem

Suroviny:

shiitake dle plánu, zelenina množství dle jídelního plánu ( cibule, bílé hlávkové zelí, brokolice, červená paprika), majoránka, česnek, ghí, mletý kmín, sůl, pepř

Postup.

1. Zeleninu očistíme, nakrájíme.

2. Shiitake otřeme papírovým ubrouskem a odřízneme nožičky.

3. Ghí rozehřejeme na pánvi a lehce osklovatíme cibulku. Přidáme shiitake, okořeníme, osolíme. Necháme podusit.

4. Přidáme zeleninu, pánev přiklopíme a vypneme plyn ( elektriku).

5. Necháme "dojít", aby byla zelenina křupavá.

6. Podáváme s žitným chlebem.

 

Postup:

Podělte se o zkušenosti s tímto receptem

Metabolic Balance najdete
v Děčíně a Ústí nad Labem

Metabolic balance přihlášení
* zapomněli jste heslo?