Zapečený fenykl (špargl)


Poslat e-mailem

Suroviny na jednu porci:

  • 1 porce zeleniny ( fenykl, 1⁄2 rajče, 1lžíce červené cibule) 
  • 1 česnek 
  • 1 porce knackebrot 
  • sůl 
  • pepř
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 porce mozzarella 
  • petrželka
  • 1 lžíce oleje

Postup:

  • Fenykl ( špargl) omyjeme, očistíme, nakrájíme na proužky ( fenykl) špargl zelený odřízneme tvrdé konce a bílý oloupeme, odřízneme tvrdé konce. Dáme do zapékací mísy. 
  • Troubu předehřejeme na 175 st.C 
  • Petrželku nasekéme, rajče nakrájíme na malé kostičky, česnek nakrájíme na kostičky. 
  • Rozdrtíme knackebrot na „mouku“, dáme do mísy, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené rajče, sůl, pepř. Na pánvi opečeme cibuli a česnek. Přimícháme do mísy ke směsi knackebrotu. Promícháme a nasypeme na fenykl ( chřest). 
  • Nakone posypeme kostičkami mozzarelly a dáme zapéct do trouby ( cca 20-30 min).

Podělte se o zkušenosti s tímto receptem

Metabolic Balance najdete
v Děčíně a Ústí nad Labem

Metabolic balance přihlášení
* zapomněli jste heslo?