Zelňačka s tofu a houbami


Poslat e-mailem

Suroviny:

1 porce uzeného tofu

1 porce zeleniny ( kasané zelí, cibule, sušené hříbky)

200 ml zeleninového bujonu

česnek, sůl, pepř, 1 lžíce oleje, bobkový list, nové koření, mletá paprika, petrželka

 

Postup:

1. Nakrájíme cibuli a česnek nadrobno, tofu na kostičky a vše opečeme v hrnci na oleji.

2. Zalijeme zeleninovým bujonem, přidáme nakrájené kysané zelí, bobkový list, nové koření, mletou papriku a namočené sušené houby.

3. Vaříme asi 10 min.

4. Dochutíme solí a pepřem.

5. Do hotové polévky dáme petrželku ( pažitku) nebo krutonky z žitného chleba

 

 

Postup:

Podělte se o zkušenosti s tímto receptem

Metabolic Balance najdete
v Děčíně a Ústí nad Labem

Metabolic balance přihlášení
* zapomněli jste heslo?